Uzina incinerare deseuri

Uzina incinerare deseuri

Uzinele de incinerare sunt formate din mai multe incineratoare fixe si rotative pentru cantitati mari de deseuri .

Incineratoarele ecologice sunt destinate distrugerii prin ardere controlata (incinerare) a deseurilor rezultate din unitatile de prelucrare a carnii (deseuri de abatorizare, inclusiv sange, material cu risc specific (MRS), a cadavrelor animaliere si deseurilor de origine non-animaliera.

Cele doua camere de ardere (combustie si postcombustie) asigura o ardere completa si corecta, elimandu-se in mod controlat eventualele noxe si particule in suspensie.

Temperaturile din cele doua camere de ardere sunt programabile, afisate pe un display digital, astfel se monitorizeaza in permanenta temperaturile de ardere din interiorul incineratorului.

Incineratoarele ecologice sunt prevazute cu comunicatie seriala tip RS ….

Incineratoarele ecologice fuctioneaza in mod automat, dispunand de un panou de comanda si control, care monitorizeaza intregul proces de ardere/incinerare.

Incineratoarele ecologice sunt prevazute cu arzatoare, care functioneaza pe orice tip de combustibil (gaz metan, motorina, GPL, CLU), costurile de exploatre fiind reduse.

Gazele de ardere sunt evacuate in mod controlat catre cosul de fum propriu incineratoarelor ecologice, respectand legislatia de mediu.

Uzinele de incinerare respecta managementul deseurilor fiind organizate pe fluxuri tehnologice .

Incineratoarele ecologice sunt proiectate sa fie echipate, optional, cu system de recuperare a caldurii, astfel costurile de exploatare sunt reduse in mod corespunzator, transformandu-se astfel aceasta cheltuiala intr-o sursa de profit.


 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord