Compania

glass-b

Compania

Firma noastra ofera solutii personalizate, adaptate nevoiilor si cerintelor fiecarei industrii si dispune personal cu experienta de peste 27 de ani in analiza, masurarea si controlul proceselor termice.

Cuptoarele CALORIS sunt proiectate folosind solutii moderne de incalzire, elementele de incalzire fiind realizate din sarma de Khantal – Suedia, izolarea se realizeaza cu materiale din fibra ceramica, oferind un randament energetic de incalzire de exceptie, automatizarea este realizata cu controller si PLC.

Toate echipamentele si lanturile de masura sunt verificate, testate si calibrate individual inainte de montajul pe cuptor, oferind o garantie a veridicitatii informatiei culese din proces.

Fiecare cuptor are prevazut in configuratia standard sisteme de protectie care in functie de natura defectului, conduc la intreruperea procesului de lucru, oferind siguranta atat pentru operator, cat si pentru utilaj si sarja.

Sterilizatoarele cu aer cald si sterilizatoarele cu abur sunt produse in curs de recertificare in conformitate cu Directiva Europeana 93/42/EEC.

Sunt disponibile pana la epuizarea stocului urmatoarele produse:​

  • Sterilizator cu abur STAB C07;

aceste produse fiind fabricate in perioada de valabilitate a certificarii cu organismul notificat- OTDM Certificare si vor fi livate cu marcaj CE si declaratie de conformitate.

Produsele ce nu fac parte din categoria de mai sus, se comercializa dupa finalizarea procesului de recertificare.

 

 

 

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord